مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

خراسان رضوی صدرنشین تخلفات کرونایی

  • کد خبر: ۱۹۴۹۳
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۵
خراسان رضوی صدرنشین تخلفات کرونایی
سازمان تعزیرات اعلام کرد که خراسان رضوی بیشترین تعداد پرونده‌های تخلفات کرونایی کشور را دارد
محمدجواد ابوعطا - کرونا ویروس پیش از آنکه پیشانی شهروندان را داغ کند، بازار تخلفات صنوف مختلف را داغ کرده است. طبق آمار‌های رسمی از ابتدای ورود کرونا به کشور تا کنون تنها ۱۹ بیمار مبتلا به این ویروس در خراسان رضوی شناسایی شده اند در مقابل آمار سازمان تعزیرات حکومتی نشان می‌دهد که تاکنون ۵۶ پرونده تخلف کرونایی در استان تشکیل شده که این میزان پرونده، خراسان رضوی را صدرنشین کشور در این آمار سیاه کرده است.
از حدود ۱۰ روز گذشته که کشور با یک بحران بهداشتی روبه رو شده پزشکان نسخه‌های مختلفی برای شهروندان پیچیده اند که یکی از آن‌ها استفاده از مرکبات و به ویژه لیموترش است. میوه‌ای که خیلی زود در میوه فروشی‌ها نایاب شد و قیمتش به ۵۰ تا ۶۰ هزار تومان هم رسید. دستگاه‌های نظارتی هم اقدامات خود را با کیفیت‌های مختلف به منظور پیشگیری از این هرج و مرج آغاز کردند. گذشته از مؤثر بودن یا نبودن این اقدامات، سازمان تعزیرات حکومتی خراسان رضوی توانست یک لیموفروش متخلف را در حوالی مشهد شناسایی کند.

کشف ۱۲۵ تن لیموترش احتکار شده
بررسی‌های اولیه حکایت از احتکار گسترده لیموترش در حوالی مشهد داشت که شعبه سیار تعزیرات حکومتی خراسان رضوی به ریاست قاضی امیدجلیلی با ورود به این پرونده از یک سردخانه در سه راهی طرقبه شاندیز ۱۲۵ تن لیموترش احتکار شده کشف شد. این محموله با همراهی دادستانی شهرستان بینالود کشف شد وگفته می‌شود که به زودی در بازار عرضه خواهد شد.

خراسان رضوی در صدر تخلفات کرونایی
طی روز‌های گذشته پلیس مشهد موفق به دستگیری تعدادی از محتکران و کشف ۳۴ هزار عدد دستکش پزشکی و ۲۰ هزار عدد ماسک احتکار شده به ارزش ۳۰ میلیون تومان از ۲ واحد فروش تجهیزات پزشکی شده بود. سرهنگ نودهی، رئیس پلیس امنیت عمومی انتظامی استان با اشاره به کشف این اقلام احتکار شده، بیان کرد: با دستور مقام قضایی واحد‌های صنفی مورد نظر پلمب و اقلام کشف شده تحویل نمایندگان اداره صمت استان شد.
با کشف این میزان اقلام بهداشتی احتکار شده در استان، نتیجه بررسی‌های سازمان تعزیرات حکومتی نشان می‌دهد که خراسان رضوی بیشترین تخلفات کرونایی را داشته است. روز گذشته سخن گوی سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کرد که تا کنون ۳۵۸ پرونده تخلفات کرونایی در کشور تشکیل شده که عمده این تخلفات گران فروشی، اختفا و احتکار ملزومات بهداشتی در حوزه ماسک، مواد ضدعفونی و اقلام بهداشتی بوده است. به گفته یاسر رایگانی، ۵۶ پرونده تخلف در خراسان رضوی تشکیل شده که بیشترین آمار در میان استان‌های کشور بوده است. پس از آن استان‌های تهران با ۵۰ پرونده، کرمانشاه با ۳۰ پرونده، اردبیل با ۲۶ پرونده و همدان با ۲۰ پرونده به ترتیب بیشترین فراوانی تشکیل پرونده را داشته اند.

کشف ۶ میلیون ماسک احتکار شده
به گفته این مقام مسئول، مجموع ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار ماسک احتکار و اختفا شده در سراسر کشور کشف شده که ۵ میلیون آن مربوط به استان تهران بوده است.
سخن گوی سازمان تعزیرات حکومتی همچنین اعلام کرد که تاکنون ۲۲ هزار لیتر محلول ضدعفونی کننده، ۱۶ هزار لیتر الکل و ۱۲۷ هزار و ۳۰۰ بسته دستکش یک بار مصرف در سراسر کشور کشف شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->